2023-02-28

Kranbilsförare, Markaryd

Jobbeskrivning
Vi söker en självgående, driven och ambitiös kranbilsförare som sätter kunden i fokus. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av: Transport av våra produkter / Prefab betong, L-stöd och vara med om uppbyggnad av montagegrupp. Våra kunder finns såväl i närområde som runt om i Sverige. Det kommer att förekomma enklare underhålls- och reparationsarbeten av fordonet som du kör. Vi vurmar för arbetsmiljö och säkerhet så även för denna roll.

Villkor
Startdatum: Enligt ök
Ort: Markaryd
Arbetstid: 7-16
Heltid, tillsvidare med 3 mån provanställning
Fast lön

Kompetenskrav
– Yrkesbevis CE
– YKB
– Krankort med behörighet över 18 TM
– Travers och truckutbildning

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara att transportera och eventuellt vara med i montage av våra produkter. Arbetet ställer krav på precision då vi hanterar höga vikter.

Om Företaget
MT-Betong är ett anrikt bolag med moderna värderingar, och ett ständigt driv att vidareutvecklas. Vi är en trygg och stabil partner som tillverkar prefabricerade betongkomponenter av hög kvalitet.

Din profil
För att lyckas i den här rollen krävs att du har en hög arbetsmoral och positiv inställning. Arbetet är ett serviceyrke så du ska ha en god känsla för service. Du är en lagarbetare och har god kommunikation med både kunder som kolleger. Du bör vara stresstålig och flexibel. Du behöver tala och skriva svenska samt kommunicera på engelska.